Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποκάλυψη για τα όσα έλαβαν χώρα στο νοσοκομείο Αγρίνιου αναφορικά με τα δραματικά ποσοστά θνησιμότητας όσων νοσηλεύονταν με κορονοϊό στην ΜΕΘ του νοσοκομείου, συνεχίζει να προκαλεί ερωτηματικά για όσα δεν έγιναν για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε ακόμη: Εμβόλιο: Ξεπέρασε τους 6 εκατομμύρια εμβολιασμούς η χώρα - Πώς προχωρούν στα νησιά

Xθες, Παρασκευή (4/6) ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς βρέθηκε στο Νοσοκομείο και κάλεσε τον διοικητή Ανδρέα Τσώλη μετά από τη συνάντησή τους, να παραιτηθεί κάτι που έπραξαν με δηλώσεις τους και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη επικοινώνησε τηλεφωνικώς χθες το απόγευμα με τον Ανδρέα Τσώλη και με χαρακτηριστικά «τελεσίγραφου» ζήτησε την παραίτησή του έως σήμερα το πρωί, κάτι που δεν έγινε μιας κι ο κ. Τσώλης δεν προτίθεται να... πηδήξει από το καράβι. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται αρκετό, καθώς φέρεται να είναι ειλημμένη η απόφαση εφόσον δεν παραιτηθεί να παυθεί από τα καθήκοντά του.

Η υπόθεση του κ. Τσώλη έχει αποτελέσει και πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με βουλευτές της αντιπολίτευσης να στηρίζουν τον διοικητή, την ώρα που η 6η ΥΠΕ και το υπουργείο καλούνται να δώσουν απαντήσεις στους πολίτες για το αν πραγματικά το ποσοστό θνησιμότητας από κορονοϊό στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου, αγγίζει το 100%...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA