Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υπάλληλος ταχυφαγείου, Φώτης Κουτέ σε σημερινές του δηλώσεις αναφέρθηκε στον τραγικό χαμό του 68χρου άνδρα στον Αλμυρό και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να ανησυχήσει και να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Αλμυρός: Βρήκαν άνδρα νεκρό επειδή ανησύχησε ο ντελιβεράς που παρέδιδε τις παραγγελίες

Σε δηλώσεις του στον Ant1 ο ίδιος ανέφερε ότι ο 68χρονος ζούσε μόνος του στον Αλμυρό και ότι ήταν από την Κάλυμνο. Ακόμα πρόσθεσε πως κάποια στιγμή όταν του παρέδωσε το φαγητό πρόσεξε ότι το σπίτι του 68χρονου ήταν ακατάστατο. «Όταν άνοιξε την πόρτα, το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση και του είπα αν θέλει να τον βοηθήσω» περιέγραψε ο ίδος. Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι του πρότεινε να του πηγαίνει αυτός σπιτικό φαγητό και να μην παραγγέλνει κάθε μέρα σουβλάκια. « Δεν είναι ανάγκη να τρως συνέχεια σουβλάκια του είχα πει. Το είπα στη σύζυγό μου, όταν μαγειρεύει να φτιάχνει ένα πιάτο φαγητό παραπάνω και μου είπε η γυναίκα μου, φυσικά. Κι έτσι έγινε. Τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα του πηγαίναμε σπιτικό φαγητό» δήλωσε ο κ. Κουτέ διευκρινίζοντας ότι δεν έπαιρνε λεφτά για αυτό.

Ο υπάλληλος στη συνέχεια εξιστόρησε ότι λίγο πιο μετά «πήγαν άνθρωποι από το “Βοήθεια στο σπίτι” από τον δήμο Αλμυρού για να τον βοηθήσουν περισσότερο και διαφορετικά. Όμως ήταν λίγο “αυστηρός με τον εαυτό του” και δεν ήθελε τέτοια βοήθεια. Έπινε και λίγο κρασί και γενικώς αλκοόλ». Καταλήγοντας ο διανομέας είπε πως είχε ημέρες να μάθει νέα του 68χρονου, γεγονός που τον έκανε να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία αποκάλυψε ότι ο 68χρονος ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA