Μενού
  • Α-
  • Α+

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κ. στη Ζάκυνθο, ενώ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1, κατά την έρευνά τους οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν 40 βίντεο και τηλεφωνικές επικοινωνίες. Οι κατηγορούμενοι προς το παρόν αρνούνται κάθε εμπλοκή. Όπως πάντως προκύπτει από τους διαλόγους, οι κατηγορούμενοι ήθελαν οπωδήποτε νεκρό τον Ντίμη Κορφιάτη.

Άλλωστε, αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για το διάλογο που είχαν λίγη ώρα μετά την εκτέλεση της 37χρονης Χριστίνας Κ., οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί με τον 39χρονο να κατηγορεί τον 38χρονο για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοτώσει και τον Ντίμη Κορφιάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος, φέρεται να είπε: «Μόνο την που... σκότωσες», με τον 38χρονο να του απαντάει: «Ναι μαλ... ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του». Συνέχισε δε λέγοντας: «Εχεις ιδέα από 45άρι πώς τρυπάει; Επειδή έχεις μην μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δεν θα γλιτώσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA