Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 50χρονης καθαρίστριας που έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα. Μιλώντας στο Open TV αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο να βρέθηκε εγκλωβισμένη στο διαμέρισμα του ισογείου, ενώ όπως είπε ήδη έχει επισκεφτεί ψυχολόγο προκειμένου να διαχειριστή τα όσα πέρασε.

Διαβάστε επίσης: Ηλεία: Τραγωδία με δύο νεκρούς έπειτα από πτώση εκπαιδευτικού αεροσκάφους

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια ποτέ. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω (…). Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες. Πέντε με οκτώ. Θέλω να το ξεχάσω. Είμαι ήδη με ψυχολόγους. Όλη την ώρα προσευχόμουν στο θεό. Ήταν θέμα τύχης, είχα βγει στο μπαλκόνι. Σας παρακαλώ μην με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να τα ξεχάσω».

Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης

Ο δράστης, ένοικος στο ισόγειο της πολυκατοικίας, περιγράφεται από μάρτυρες αλλά και την ίδια την καθαρίστριας ως ψηλόλιγνος περίπου στα 25 με 35. Σημειώνεται, ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε φυλακιστεί το 2015, για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020. 

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. στην τηλεόραση του OPEN, ο δράστης είναι ένας και ταυτοποιήθηκε. «Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA