Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 22 Ιουνίου, σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή, ο Σταύρος Δογιάκηςιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, ο οποίος αγνοείτο από τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες ο θάνατος του Σταύρου Δογάκη, οφείλεται σε τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι, το οποίο ήταν δίπλα του. Αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ βρέθηκε πεσμένος δίπλα στο όχημα του.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Σταύρος Δογιάκης είχε δώσει το «παρών» ως καλεσμένος σε έναν γάμο, ενώ φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με μία γυναίκα η οποία προσέχει την ηλικιωμένη μητέρα του προκειμένου να μάθει εάν πήρε τα φάρμακά της.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησε σημείωμα στον αδερφό του, Νίκο, με το οποίο φέρεται να τον καθιστά γενικό κληρονόμο του.

Η δήλωση εξαφάνισης έγινε στις 21 Ιουνίου στο Α.Τ. Παλλήνης, με το πρώτο 24ωρο ερευνών να έχει παρέλθει άκαρπο, ενώ μετά από σχετικό αίτημα των συγγενών του σήμερα Τρίτη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert. «Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, πριν από περίπου τρία χρόνια στο πάρκινγκ της ταβέρνας «Κρητικός» είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες άγνωστου εκτελεστή ο πρώην ΕΚΑΜίτης, Σπύρος Παπαχρήστος, σε ένα από τα «συμβόλαια θανάτου» που φαίνεται να σχετίζεται με τον κόσμο της νύχτας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA