Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε δολοφονική επίθεση στην Καλλιθέα με βιτριόλι κι έκτοτε ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά με δεκάδες χειρουργεία κι εκατοντάδες ώρες αποκατάστασης.

Διαβάστε ακόμη: Μονή Πετράκη: Οι αναρτήσεις του ιερέα προμήνυαν την επίθεση - «Δεν είμαι καλά, πρέπει να νοσηλευτώ»

Χθες το απόγευμα η παρόμοια επίθεση σε μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη, συγκλόνισε το πανελλήνιο και εξόργισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία με ανάρτησή της στο Instagram αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, λέγοντας πως έναν χρόνο μετά την επίθεση στην ίδια, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

«Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει έναν χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία.

Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας», ήταν το μήνυμά της Ιωάννας, δεδομένου ότι ο δράστης στη Μονή Πετράκη ουσιαστικά αντέγραψε τον τρόπο δράσης της Εφης Κακαράντζουλα, της 35χρονης που πριν από έναν χρόνο της έστησε καρτέρι και της έκαψε το πρόσωπο, τα χέρια και το την πλάτη με βιτριόλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA