Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Μύκονο για τον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα Νίκου Αραβαντινού, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο στην Αθήνα, μετά την επίθεση που δέχθηκε. Οι αστυνομικοί υπέδειξαν φωτογραφίες στο θύμα της επίθεσης και εκείνος τους αναγνώρισε και έτσι έγιναν οι συλλήψεις τους. 

Η άγρια επίθεση έγινε κοντά σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, όταν υπάλληλος ξενοδοχείου κάλεσε τον Νίκο Αραβαντινό να επέμβει, καθώς μία παρέα από πάνω από 40 άτομα, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και η κατάσταση είχε βγει εκτός ελέγχου. Ο ρεσεψιονίστ κάλεσε τον 40χρονο σωματοφύλακα, καθώς ο τελευταίος νοικιάζει σε τουρίστες κάποια από τα καταλύματα που γινόταν το πάρτι, αφού δραστηριοποιείται και στο χώρο της ενοικίασης καταλυμάτων.

Όταν ο σωματοφύλακας έφτασε στο σημείο που του είχε υποδείξει ο ρεσεψιονίστ, είδε ότι αρκετοί από αυτούς που ήταν στο πάρτι είχαν φτάσει στο νησί, για να εργαστούν το επόμενο διάστημα σε ένα από τα πιο γνωστά beach bar που θα λειτουργήσει στη Μύκονο.

Όταν οι Γαλλοαλγερινοί δράστες έφυγαν από το χώρο που διοργάνωναν το πάρτι, ακολούθησαν το θύμα τους και αφού του επιτέθηκαν, άρχισαν να τον χτυπούν άγρια σε όλο το σώμα. Ο Νίκος Αραβαντινός, που ήταν ο προσωπικός σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, από τα χτυπήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυκόνου και από εκεί στην Αθήνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA