Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο πιλότο και σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Λίγες ώρες πριν ο Εισαγγελέας Ανηλίκων αποφασίσει την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, μία ακόμη αποκάλυψη για τον τρόπο που λειτουργούσε ο πιλότος σοκάρει. «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αγόρασε το οικόπεδο στο Πικέρμι έξι μέρες πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με χρήματα της οικογένειας της 20χρονης», όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Χαρμάνης

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η μικρή Λυδία

«Δεν είναι απλό πράγμα, είναι πολύ τραγικό να αγκαλιάζει τον δολοφόνο του παιδιού της», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν και επιβεβαίωσε όσα ήρθαν στη δημοσιότητα τις προηγούμενες μέρες για την πληρωμή του φέρετρου από τη μητέρα με απαίτηση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Ζήτησε και πλήρωσε η μητέρα την αξία του φέρετρου και τα έξοδα μεταφοράς, που ήταν 2.000 ευρώ. Αυτό είναι το λιγότερο, εδώ πλήρωσε το οικόπεδο που αγόρασε στο όνομά του νομίζω έξι μέρες πριν τη δολοφονία», σημείωσε ο δικηγόρος εξηγώντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ασχοληθεί με το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης. «Το μόνο που τους απασχολεί είναι το "γιατί"», σημείωσε, εκτιμώντας ότι «"το "γιατί" βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή και του εισαγγελέα και να είστε βέβαιοι ότι θα βρεθεί». Ερωτηθείς γιατί η Καρολάιν δεν είχε πει στη μητέρα της ότι δεν ήταν καλά με τον σύζυγό της, απάντησε ότι ήταν λόγω της απόστασης και της πανδημίας του κορονοϊού, αφού δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο, εκτός από να την στεναχωρήσει.

Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε στη μητέρα τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της 20χρονης έδινε στο ζευγάρι που διέμενε στα Γλυκά Νερά κάθε μήνα 1.000 ευρώ και προανήγγειλε ότι «θα ακούσουμε κι άλλα πράγματα». Επίσης, επιβεβαίωσε ότι «το παιδί η άλλη του γιαγιά το αγκάλιασε τη μέρα της δολοφονίας».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε ότι η μητέρα της Καρολάιν είναι ένα ψυχικό ράκος και σχεδόν λιποθύμησε όταν ο δολοφόνος «τότε ήταν ο τεθλιμμένος σύζυγος», της τηλεφώνησε και της είπε ότι τους λήστεψαν και σκότωσαν την κόρη της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Έφυγε αμέσως για την Αθήνα, «πλήρωσε το φέρετρο και γύρισε στην Αλόννησο να θάψει το παιδί της», τόνισε ο δικηγόρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA