Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα 18.000 ήταν τα άτομα των ηλικιών από 18 μέχρι και 25 που έκλεισαν ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού χθες, Δευτέρα 29 Ιουνίου, μετά την ανακοίνωσή του Freedom Pass, ενώ στα 8.000 ήταν τα ραντεβού την αντίστοιχη μέρα πριν από μια εβδομάδα σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Διαβάστε ακόμη:  Προνόμια εμβολιασμένων: Ανακοινώσεις στις 12:30 για την εστίαση από Γεωργιάδη και Γεραπετρίτη

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές τα 150 ευρώ δίνονται για να ενισχυθεί η κινητικότητα σε δραστηρίοτητες που στερήθηκαν οι νέοι τόσο καιρό κατά τη διάρκεια του lockdown. Το ίδιο είχε γίνει, για παράδειγμα, και με το βιβλίο πριν από ένα διάστημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πλαίσιο λειτουργίας δραστηριοτήτων που θα ανακοινώσουν Γεραπετρίτης-Γεωργιάδης, η έναρξη εφαρμογής θα είναι από 15 Ιουλίου, για να ετοιμαστεί και το QR Code.

Ανακοινώσεις για τα προνόμια των εμβολιασμένων

Το μεσημέρι της Τρίτης στις 12:30 θα ανακοινωθεί το νέο πακέτο διευκολύνσεων για τους εμβολιασμένους. Οι υπουργοί Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης θα αναφερθούν στα προνόμια που θα έχουν όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Εστίαση και εσωτερικοί χώροι

Για την εστίαση όπως εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 τα καταστήματα θα χωριστούν σε δυο κατηγορίες. Σε αυτά που θα δέχονται αποκλειστικά μόνο όσους έχουν εμβολιαστεί και σε αυτά που θα δέχονται όλους τους πελάτες. Τα καταστήματα που θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους θα έχουν μια ειδική σήμανση και θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν περισσότερους πελάτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA