Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται πλέον ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, μαζί με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες. Ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες, Πέμπτη (1/7) από την Αντιτρομοκρατική σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου και αφού οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, μετήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στις φυλακές Δομοκού όπου παρελήφθη από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.

Ζήτησε να μείνει με τον Γιάννη Λαγό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να διαμείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, ο Χρήστος Παππάς αρχικά δεν ήθελε καν να πάει στις φυλακές Δομοκού. Από τη στιγμή όμως που πήγε, ανέφερε στους ιθύνοντες των φυλακών πως μόλις τελειώσει η υποχρεωτική καραντίνα λόγω κορονοϊού θα προτιμούσε να είναι στο κελί μαζί με τον Γιάννη Λαγό.

Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA