Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 93χρονος Νίκος είναι ο πρώτος που εμβολιάστηκε κατ' οίκον στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη.  Όπως αναφέρει το creta24.gr, Κινητές Μονάδες Εμβολιασμών έκαναν πρεμιέρα στην Κρήτη - από το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη - στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία» και της προσπάθειας για εντατικοποίηση των εμβολιασμών.

Μετά την ολοκλήρωση των εμβολιασμών στην Κεντρική πλατεία του Τυμπακίου το προσωπικό που στελεχώνει την Κινητή Μονάδα βρέθηκε στα σπίτια πολιτών οι οποίοι αδυνατούν να μετακινηθούν.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flena.borboudaki%2Fposts%2F10159367036754320&width=500&show_text=true&height=733&appId

Yπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, από την Κρήτη όπου είχε βρεθεί, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είχε προαναγγείλει ότι από την 6η Ιουλίου θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί όσω δεν μπορούν να μετακινηθούν: «Κατ' εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τις 6 Ιουλίου και μετά ξεκινάνε σε όλη τη χώρα οι εμβολιασμοί με κινητές ομάδες του υπουργείου Υγείας, κατόπιν συνεργασίας με τους δήμους και τις κοινότητες που θα έχουν ήδη προσκομίσει λίστες με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και επιθυμούν να το πράξουν» είχε πει ο κ. Κικιλιας από το Ηράκλειο.

«Η Κρήτη είναι πρωτοπόρα και θα πρέπει να πρωτοπορήσει και στον εμβολιασμό» είχε πει στις 30 Ιουνίου, ο υπουργός Υγείας,

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA