Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι σε τέσσερις περαστικούς στην οδό Κουσίδου 53 στου Ζωγράφου. Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το lawandorder.gr, ο 54χρονος δραπέτης ψυχιατρείου φαίνεται να φτάνει έξω από έναν φούρνο στου Ζωγράφου και με μαχαίρι να τραυματίζει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο 54χρονος συνεχίζει την επίθεση με μαχαίρι στον ιδιοκτήτη του φούρνου με τον φίλο του να προσπαθεί να τον απομακρύνει αλλά να δέχεται κι εκείνος επίθεση. 

Αμέσως, μετά ο δράστης επιτίθεται σε τρία ακόμη άτομα στου Ζωγράφου και οι γείτονες ειδοποιούν τους αστυνομικούς που φτάνουν στο σημείο και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίεςΟ 54χρονος, μετά την επίθεση με μαχαίρι, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και φέρεται να έκοψε τις φλέβες του. Άμεσα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία που τον συνέλαβε. Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο ξανά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου και μάλιστα ένας από αυτούς είναι 17 χρονών, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας. «Ζήτησε βοήθεια και σηκωθήκαμε να βοηθήσουμε. Η Αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, το ΕΚΑΒ μετά από δύο ώρες. Δεν ξέρουμε καν ποιος είναι ο δράστης», σημείωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA