Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέσσερις είναι τελικά οι τραυματίες της επίθεσης με μαχαίρι στου Ζωγράφου από τον άνδρα που βγήκε σε κατάσταση αμόκ στο δρόμο και μαχαίρωσε περαστικούς. Το πρωί της Τετάρτης ένας 54χρονος Ελληνας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, βγήκε στην οδό Κουσίδη, κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι που παραπέμπει σε χατζάρα.

Διαβάστε ακόμη: Ζωγράφου: Ανδρας σε κατάσταση αμόκ βγήκε στο δρόμο και μαχαίρωσε περαστικούς

Με αυτό άρχισε να εξαπολύει επίθεση εναντίον πολιτών που περνούσαν από το σημείο, τραυματίζοντας ελαφρά τέσσερα άτομα. Ενας δέχθηκε δύο χτυπήματα στα πλευρά και στα νεφρά, ένας άλλος στο χέρι, ενώ «χτυπήθηκαν» και άλλα δύο άτομα, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η κατάστασή τους. Δεν φαίνεται όμως να είναι σοβαρή.

Αμέσως μετά, κατευθύνθηκε σπίτι του, σε ένα ισόγειο στην οδό Μακρυγιάννη όπου ενημέρωσε την Αστυνομία για την πράξη του, η οποία ήδη βρισκόταν στην περιοχή. Κατά την εισβολή τους στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί αντίκρισαν πολύ αίμα. «Αίματα, γεμάτο αίματα είναι» φώναζαν οι αστυνομικοί, καθώς ο δράστης φέρεται να είχε κόψει τις φλέβες του. Του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Είχε δραπετεύσει από το ψυχιατρείο

Τον Δεκέμβριο του 2020 χωρίς να ολοκληρώσει την αγωγή του, δραπέτευσε από το ίδρυμα και κανείς δεν τον αναζήτησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA