Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια όταν ένα φορτηγό παρέσυρε μια γυναίκα που συνόδευε δύο παιδιά. Θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι, του οποίου τα όργανα θα δωριστούν. 

Διαβάστε ακόμη: Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε παιδιά - Νεκρό ένα 6χρονο κορίτσι

Στο βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία, φαίνονται η γυναίκα με τα δύο κορίτσια, ηλικίας 6 και 12 ετών, να κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα στη διάβαση διστάζοντας να περάσουν. Ο οδηγός του χωματουργικού φορτηγού βρισκόταν στην αριστερή πλευρά ενώ δεξιά του είχε ένα λευκό φορτηγό. Η γυναίκα κρατούσε από το χέρι την 6χρονη ανιψιά της και από πίσω ακολουθούσε η 12χρονη κόρη της. Η γυναίκα με τα κοριτσάκια προχωρούσαν και παρασύρθηκαν από το φορτηγό. 

«Να αυτοκτονήσει» 

«Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει μία οικογένεια. Αν με ακούει η οικογένεια του, αν είναι άντρας, να αυτοκτονήσει», είπε ο πατέρας της 6χρονης. «Παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε το αγγελούδι μου», ανέφερε ο πατέρας στο MEGA και συμπλήρωσε πως «ποτέ δεν ήθελα να νιώσω αυτό τον πόνο. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει παιδεία». «Έχω χάσει σχεδόν όλη μου την οικογένεια... Θα δώσω ο,τι έχει μείνει από την ψυχούλα της κόρης μου σε αλλά παιδάκια να ζήσουν», κατέληξε ο πατέρας. 

Το χρονικό

Το μοιραίο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι στη διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια. Η 6χρονη μαζί με την 12χρονη ξαδέλφη της, είχαν πάει για μπάνιο συνοδευόμενες από τη μητέρα της 12χρονης. Αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο και ξεκίνησαν να περνούν τη διάβαση, καθώς τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα.

Στην αριστερή λωρίδα του δρόμου βρίσκεται ένα φορτηγό που περιμένει να στρίψει. Το φορτηγό τις παρέσυρε και τα δύο κορίτσια βρέθηκαν εγκλωβισμένα κάτω από τις ρόδες του. Ακολούθησαν εικόνες πανικού, καθώς περαστικοί και καταστηματάρχες σπεύδουν να βοηθήσουν.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και παραλαμβάνουν τα δύο μικρά κορίτσια. Είναι όμως αργά για την 6χρονη. Η 12χρονη νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων και αναμένεται να χειρουργηθεί, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA