Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 32χρονος, ελληνικής υπηκοότητας αλλά με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, είναι το τρίτο άτομο που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εξώθησης στην πορνεία, της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη. Οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα και μεταξύ άλλων εντόπισαν ένα απόκομμα χαρτιού στο οποίο υπήρχαν χειρόγραφα ονόματα και τηλέφωνα, καθώς επίσης και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που τελείωνε με τη φράση «Ρ.Ι.Μ.Ρ. LATINO».

Ο 32χρονος οδηγήθηκε σήμερα, Τρίτη (13/7) ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για: διακίνηση ναρκωτικών με την μορφή αγοράς και κατοχής με τοξικομανείς, εμπορία ανθρώπων στρεφόμενη κατά ανηλίκου κατ’ επάγγελμα, μαστροπεία με την μορφή την εξώθησης σε πορνεία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό όταν κυκλοφόρησε η είδηση της σύλληψης του 39χρονου αστυνομικού να επιχείρησε να «εξαφανίσει» διάφορα πειστήρια της δράσης του.

Πως έγινε η σύλληψη του 39χρονου αστυνομικού

Όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό, η 19χρονη κοπέλα πήρε τη μεγάλη απόφαση να «σπάσει τη σιωπή της» το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν έπιασε κουβέντα με μία νεαρή κοπέλα που δούλευε στο καφέ λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι - «κολαστήριο» της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου στην Ηλιούπολη. Σε αυτήν αποκάλυψε πρώτα ότι ο 39χρονος αστυνομικός - σύντροφος της φέρεται να την κακοποιεί και την εκδίδει. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής και μίλησαν με την 19χρονη.

Αυτή τους αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ τους είπε ακόμα ότι ο άνθρωπος που λειτουργούσε ως «προαγωγός» της ήταν συνάδελφος τους και ότι είχε μαζί του αδήλωτο όπλο, καθώς επίσης και ότι εμπλέκεται σε συναλλαγές με ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 39χρονο να κινείται στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου και τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης (σ.σ. όπως και την μητέρα της 19χρονης). Στη συνέχεια την προανακριτική έρευνα ανέλαβαν οι Εσωτερικές Υποθέσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αθηνών ήταν σε καθεστώς αργίας με το ερώτημα της απόλυσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA