Μενού
  • Α-
  • Α+

«Να σταματήσει η γυναικοκτονία», διαμηνύει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άνδρες στην Ρόδο το 2018. «Κάθε φορά ζω και πάλι τον θάνατο της κόρης μου», λέει με αφορμή την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της στην Φολέγανδρο, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές.  Με πόνο ψυχής, μιλά για τα κορίτσια που όπως η δική της Ελένη, έφυγαν άδικα και βασανιστικά, χωρίς να προλάβουν να ζήσουν. 

Διαβάστε ακόμη: Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη για Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν δεν μίλησε για να μη χαλάσει το παραμύθι

«Σκοτώνουν τα κορίτσια μας. Πίστευα ότι η Ελένη μου θα είναι η τελευταία. Αλλά δυστυχώς όχι. Επειδή είναι "νταήδες", γιατί δεν έχουν μάθει να σέβονται», λέει οργισμένη η Κούλα Αρμουτίδου. «Δεν μπορεί με ευκολία, επειδή αντέδρασε να την ρίχνεις στα βράχια. Τι ήταν, τσουβάλι», συνεχίζει. 

Για την μητέρα της Γαρυφαλλιάς είπε: «Δεν θα ξαναδεί το παιδί της, να της φωνάζει "μαμά ήρθα". Τι να της πω, καλό κουράγιο, καλή δύναμη». 

«Δεδομένο ότι η Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε από τον 30χρονο»

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο, θεωρεί δεδομένο πως ξυλοκοπήθηκε πριν ο 30χρονος την ρίξει στη θάλασσα. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο κ. Μπογιόκας θεωρεί δεδομένο πως η 26χρονη Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε και πλέον περιμένει τις φωτογραφίες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε, προκειμένου να κάνει σύγκριση με τα τραύματα και να διαπιστώσει αν ο 30χρονος την χτύπησε πρώτα με τα χέρια του ή αν την έριξε από τα βράχια και μετά τη χτύπησε. Ο κ. Μπογιόκας θεωρεί δεδομένο πως οι μώλωπες στα μάτια της Γαρυφαλλιάς ήταν από γροθιές

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA