Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους» σχολίασε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη για την υπόθεση που έχει συνταράξει όλη τη χώρα, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Ποιος ήθελε να «καλύψει» τον 32χρονο πιλότο; - Τι λέει στο Reader.gr η δικηγόρος της συμβούλου της Καρολάιν

Η Κούλα Τοπαλούδη μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε για την 20χρονη Καρολάιν ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι».

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.

Η κυρία Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες σε νοοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρουν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα, πρόσθεσε.

Απατώντας στο φαινόμενο τα παιδιά να μην μιλάνε στον γονέα ανέφερε: «Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA