Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας στο πόδι. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ερμού μεταξύ δύο ανδρών.

Σύμφωνα με το grtimes.gr δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια βγήκαν από τα αυτοκίνητα τα οποία πάρκαραν στην οδό Ερμού για να συνεχίσουν τον καβγά. Ο ένας εκ των δύο ανδρών, εμφάνισε όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον άλλον στο πόδι.

https://www.youtube.com/watch?v=1Z1AtXfuFU8

Σύμφωνα με την κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα «Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, μας φώναξε: "Πως βγαίνεις έτσι στην στροφή!" και μετά αφού κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα έβγαλε όπλο» και άρχισε να πυροβολεί. Ο νεαρός που δέχτηκε την σφαίρα στο πόδι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες θα αναρρώσει γρήγορα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον δράστη η συνοδηγός που ήταν μαζί με το θύμα ανέφερε ότι ήταν αλλοδαπός, ενώ ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, είδε το αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την οδό Ερμού, έχοντας βάλει όπισθεν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA