Μενού
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν διαρρήξεις ΑΤΜ Τραπεζών, με τη χρήση εύφλεκτων αερίων (μέθοδος PLOFKRAAK ) και εκρηκτικών υλών, στην Αττική και στην περιφέρεια και η οποία εξαρθρώθηκε την 22-7-2021 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας (σχετικό το από 23-7-2021 δελτίο Τύπου).

Διαβάστε ακόμη: Πετούσε... 50ευρα και κρατούσε πιστόλι - Ο «βίος και η πολιτεία» του τράπερ που συνελήφθη για ανατινάξεις ΑΤΜ

Ανάμεσά στους «βομβιστές» και ένας 26χρονος γνωστός τράπερ, ο οποίος μια μέρα πριν τη σύλληψή του ανέβασε το νέο του τραγούδι στο διαδίκτυο. Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ φαίνονται να καταλήγουν επιδεικτικά στο έδαφος, ο γνωστός τράπερ κρατάει ένα πιστόλι στο χέρι, ένας γεμιστήρας αδειάζει και όλα αυτά μέσα σε ένα ακριβό σπορ αυτοκίνητο.

Ζωή «χλιδάτη», τζόγος και πολυτελή οχήματα επιδείκνυαν στα social media τα πέντε μέλη της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ και είχε καταφέρει να αποκομίσει λεία περίπου 1.000.000 ευρώ. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και 26χρονος γνωστός τράπερ ο οποίος μετά τη σύλληψή του δημοσίευσε βίντεο κλιπ.

Δείτε φωτογραφίες και στοιχεία των μελών της συμμορίας εδώ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA