Μενού
  • Α-
  • Α+

«Χαμένος» έδειχνε κατά τις ώρες της παραμονής του στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την προφυλάκιση του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ απευθείας στις φυλακές της Τρίπολης

Ο 57χρονος ηθοποιός δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Δικαιοσύνη αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του, μετά τις καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες τέλεσης του ίδιου αδικήματος.

Μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκε στα κρατητήρια του 7ου ορόφου όπου αρχικά φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να παραμείνει σε ένα γραφείο μαζί τους και να μην μπει σε κάποια κελί. Αίτημα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό καθώς οι αστυνομικοί του εξήγησαν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος να ανησυχεί για την προσωπική του ασφάλεια και τον οδήγησαν σε ένα κελί μόνο του. 

Κατά την παραμονή του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχος και ταυτόχρονα «χαμένος» στις σκέψεις του. Δεν δέχτηκε κάποια επίσκεψη κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το μόνο που έφεραν οι οικείοι του ήταν κάποια φάρμακα τα οποία και παρέδωσαν στη φρουρά του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών. Νωρίς το πρωί πήρε το πρωινό που προβλέπονταν για τους κρατούμενους και άρχισε να ετοιμάζεται για τη μεταγωγή του πιθανότατα στις φυλακές Τριπόλεως. 

«Δεν το πιστεύω αυτό που κάνατε», φέρεται να είπε όταν ενημερώθηκε ότι υπάρχει διαταγή προφυλάκισής του και πρέπει να ακολουθήσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA