ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/07/2021 19:28

Κώστας Αρζόγλου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι νεόπλουτος της εξουσίας

«Εδωσαν εξουσία στον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν ξέρει τι να την κάνει», λέει ο Κώστας Αρζόγλου μετά την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού

Κώστας Αρζόγλου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι νεόπλουτος της εξουσίας
Κώστας Αρζόγλου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι νεόπλουτος της εξουσίας
Ανάγνωση:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμών σε βάρος δύο συναδέλφων του και ο Κώστας Αρζόγλου σχολίασε την απόφαση εισαγγελέως και ανακριτή να τον στείλουν στις φυλακές Τρίπολης. «Νιώθω λίγο αντιφατικά γιατί είχα δουλέψει σε ένα σήριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και η εντύπωση που είχα αποκομίσει δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν σήμερα.

Πρέπει βέβαια να πω ένα τεράστιο μπράβο στα κορίτσια που έχουν τις εμπειρίες τους και είχαν το θάρρος να ανοίξουν το στόμα τους. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό και μακάρι να άνοιγαν το στόμα τους και άλλοι άνθρωποι. Υπάρχουν χώροι που είναι πολύ εξουσιαστικοί και είναι πιθανό να γίνεται κατάχρηση αυτής της εξουσίας», δήλωσε ο Κώστας Αρζόγλου. Και πρόσθεσε: «Αν έπρεπε να φτιάξω ένα σκίτσο του Πέτρου, θα είχα μάλλον να κάνω με έναν άνθρωπο που του έδωσαν εξουσία και δεν ξέρει τι να την κάνει, έναν νεόπλουτο της εξουσίας.

Σε όλους μας έχουν ζητήσει άνθρωποι δουλειά, ποτέ δεν έχουμε κακοποιήσει κάποιον. Έχει γίνει πάρα πολύς ντόρος για 5-6 περιπτώσεις, οι 9.000 ηθοποιοί δεν είμαστε έτσι», πρόσθεσε ο Κώστας Αρζόγλου. «Δεν θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά θα έλεγα την αλήθεια ότι δηλαδή στη δική μας συνεργασία δεν είχα συναντήσει έναν τέτοιο πρόσωπο. Σέβομαι όμως πάρα πολύ τις κοπέλες που έχουν υποφέρει στα χέρια του έπρεπε να μιλήσουν και το έκαναν, και αυτό είναι πολύ θαρραλέο. Για τον Πέτρο έχει γίνει μεγάλη προβολή από τα Μέσα, τον λένε σπουδαίο, μεγάλο… Σου λέει και εκείνος ότι για να το λένε κάτι θα ξέρουν. Δημιουργείται όμως ένα περιβάλλον εκτός νόμου. Πιστεύει για τον εαυτό του αυτά που πιστεύουν οι άλλοι γι΄αυτόν. Η εικόνα που έχουν οι άλλοι γι΄αυτόν γίνεται σώμα, υπάρχει μέσα από αυτό. Ο Φιλιππίδης έχει ένα δίκιο. Η εικόνα του δεν πρέπει να φθαρεί, η εικόνα του με χειροπέδες δεν πρέπει να φανεί γιατί αν καταρρεύσει η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εκείνον θα καταρρεύσει και η εικόνα που έχει ο ίδιος για τον εαυτό του. Το κοινό έχει βγάλει ήδη την ετυμηγορία του, καταδικάζει όσο εύκολα χειροκροτεί» ανέφερε ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και το OPEN TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ