Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 42χρονος από την Αλβανία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για το περιστατικό πυροβολισμού με στόχο έναν ντελιβερά στο Γαλάτσι. Πρόκειται για περιστατικό που είχε συμβεί το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου και είχε προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο ντοκουμέντο του Reader από τη δράση του ληστή των ντελιβεράδων

Να θυμίσουμε ότι ο 42χρονος και ο υπάλληλος διανομής είχαν διαπληκτιστεί, καθώς αρνήθηκε να του πετάξουν τα κλειδιά της πολυκατοικίας, να ξεκλειδώσει ο ίδιος και να ανέβει στο διαμέρισμα που είχαν κάνει την παραγγελία για καφέδες. Τότε, ο 42χρονος μαζί με ακόμη ένα άτομο που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., πήγαν στο κατάστημα που εργάζονταν ο ντελιβεράς και συνέχισαν τον διαπληκτισμό (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Reader.gr), ενώ όταν ο υπάλληλος επιχείρησε να πάει σε άλλη παραγγελία του όρμησαν, τον χτύπησαν και του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο.

Μάλιστα, ο 42χρονος με ένα πιστόλι πυροβόλησε μία φορά εναντίον του, με τη σφαίρα ευτυχώς να καρφώνεται σταθμευμένο όχημα, ενώ στη συνέχεια το όπλο έπαθε εμπλοκή. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν. Μετά από λίγες ημέρες ερευνών, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να τον εντοπίσει και να του περάσει χειροπέδες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «πιστολέρο» του Γαλατσίου είχε καταφύγει σε σπίτι οικείων του προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης με την αυτόφωρη διαδικασία. Το όπλο, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 42χρονος, το πέταξε μετά το επεισόδιο με τον ομοεθνή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA