Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από το επταήμερο λουκέτο και το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που επιβλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης λόγω παραβίασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, το κέντρο ανοίγει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Βέρτης: Τι απαντά το νυχτερινό κέντρο για το «λουκέτο» λόγω παραβίασης των μέτρων για τον κορoνοϊό

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο έπειτα από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας διαπιστώθηκε παραβίαση στα μέτρα κατά του κορονοϊού. Διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και όρθιοι, με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου για την επαναλειτουργία του

«Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα.

Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8.

Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την "επιλογή" της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε "αστυνομικού τύπου" καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει.

Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA