Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε ο 48χρονος Γεωργιανός, ο οποίος ομολόγησε τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε να μάθει ο εισαγγελέας και γι' αυτό διέταξε έρευνα. Ο εισαγγελέας ζήτησε προανακριτικό υλικό από την ΕΛ.ΑΣ. και πλέον οι αστυνομικοί θα ανοίξουν κύκλο καταθέσεων για να διερευνηθεί η υπόθεση της αυτοκτονίας του Γεωργιανού, ο οποίος δολοφόνησε τη σύντροφό του. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κελί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στις 6:40 το πρωί της Πέμπτης, με τον 48χρονο να αφήνει και ιδιόχειρο σημείωμα

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η αυτοκτονία έγινε σε μικρή χρονική απόσταση από την ώρα που άλλαζαν βάρδια οι σκοποί, με αποτέλεσμα κανείς να μην αντιληφθεί το συμβάν. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο Γεωργιανός πήρε τη γάζα που είχε στο χέρι του, την τύλιξε στον λαιμό του και κρεμάστηκε από τα κάγκελα της πόρτας του κελιού του. Ο σκοπός των κρατητηρίων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ανέφερε ότι την τελευταία φορά που πέρασε από το κελί του τον είδε να κοιμάται. Στη συνέχεια, έγινε αλλαγή βάρδιας και ο επόμενος σκοπός είδε τον Γεωργιανό κρεμασμένο. Δίπλα του υπήρχε το σημείωμα που είχε αφήσει, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Γεωργιανός, ο οποίος κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στον αρμόδιο Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά. Η δολοφονία της 56χρονης σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA