Μενού
  • Α-
  • Α+

Έναν 39χρονο υπήκοο Ρουμανίας, σύντροφο της 42χρονης Μόνικα Γκιούς της οποίας η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στα τέλη Μαΐου (24/5) στη Δράμα, αναζητά τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία. Μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων οστών σε σπιτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα οστά να ανήκουν στη γυναίκα που οι οικείοι της αναζητούσαν στο «Φως στο Τούνελ». 

Διαβάστε ακόμη: Κυπαρισσία: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας θαμμένο σε σπίτι - Ενδείξεις ότι πρόκειται για αγνοούμενη

Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν ανήκουν στην 42χρονη γυναίκα (σ.σ. και αυτή από τη Ρουμανία), με την ξαδέρφη της να δηλώνει την εξαφάνιση της τον Μάιο στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας αναφέροντας τους αστυνομικούς ότι είχε να την δει από τον Φεβρουάριο. Απαντήσεις για την ταυτότητα του ατόμου που ανήκουν τα οστά, αλλά και τον τρόπο θανάτου, θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση και η νεκροψία - νεκροτομή. Στο σπίτι με το μακάβριο εύρημα, βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής. 

Οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναφέρουν ότι ο 39χρονος Ρουμάνος είναι πολύ πιθανό να έχει διαφύγει στη χώρα του. Αν αυτό όντως ισχύει τότε είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί η συνδρομή της ρουμάνικης αστυνομίας.

https://www.youtube.com/watch?v=SfkKwNUN4MI
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA