Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σορός μίας γυναίκας βρέθηκε θαμμένη στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας. Το πτώμα εντοπίστηκε μετά από τηλεφώνημα ιδιοκτητών του σπιτιού, οι οποίοι παρατήρησαν το διαφορετικό χρώμα του τσιμέντου και ειδοποίησαν τις Αρχές οι οποίες με τη βοήθεια σκαπτικού μηχανήματος βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα. 

Η σορός βρέθηκε σε οίκημα κοντά στο 2ο Δημοτικό Κυπαρισσίας, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr. Οι ιδιοκτήτες παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο του σπιτιού κάτι που τους κίνησε την περιέργεια και ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας. Ακολούθησε αστυνομική έρευνα και με την βοήθεια σκαπτικού μηχανήματος βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Στο εν λόγω οίκημα διέμενε μέχρι να εξαφανιστεί τον Φεβρουάριο, η 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα μαζί με τον σύντροφό της. Τον τελευταίο καιρό ο σύντροφος έχει φύγει από την Ελλάδα και διαμένει στη Ρουμανία, σύμφωνα με πληροφορίες.

https://www.youtube.com/watch?v=SfkKwNUN4MI

Yπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Κυπαρισσίας ενώ αναμένεται και Ιατροδικαστής για να ρίξει φως στην υπόθεση θρίλερ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA