Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφυγε από τη ζωή ο γνωστός τράπερ Mad Clip μετά από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα με την Porsche που οδηγούσε να ξεφεύγει από τον έλεγχό του και να «καρφώνεται» σε ένα δέντρο και μία κολόνα επί της λεωφόρου Αθήνας στο ύψος της Παναγίας της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη. Επί δύο ώρες 14 πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό μέσα από τις λαμαρίνες, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στον τόπο του τροχαίου έφτασε λίγη ώρα αργότερα, ο επιστήθιος φίλος του, τράπερ Light, με τις εικόνες να συγκλονίζουν. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει. Είναι σε κατάσταση σοκ και ξεσπά σε λυγμούς. «Πάει… Πάει…» έλεγε χαρακτηριστικά αποσβολωμένος ο στενός του φίλος.

Η πορεία στον θάνατο

Τα ίχνη από φρενάρισμα στην άσφαλτο είναι εμφανή. Οι άνδρες της τροχαίας εκτιμούν ότι ο Mad Clip προσπάθησε να κόψει ταχύτητα τουλάχιστον 100 μέτρα πριν από τη πρόσκρουση. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο 34χρονος τράπερ, με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 150χλμ. την ώρα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάνω στην στροφή προς Λαιμό. Παρ’ ότι πάτησε φρένο για να το επαναφέρει στην ευθεία της λεωφόρου Αθηνάς, δεν τα κατάφερε. Η Porsche έφυγε με το πλάι, χτύπησε πρώτα στην κολόνα, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ύστερα πάνω στο δέντρο ακριβώς στην πλευρά του οδηγού με αποτέλεσμα να «διπλώσει» και να εγκλωβίσει τον Mad Clip.

Από τη χαρά στον θρήνο

Για τον Mad Clip ήταν μια βραδιά χαράς, που έληξε τραγικά. Λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο, τραγουδούσε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα στον γάμο φίλων τους στη Βάρκιζα. Έναν χρόνο πριν, φίλοι του Mad Clip, τον καταγράφουν να οδηγεί το ακριβό σπορ αυτοκίνητό του στα Λιμανάκια. Είναι λίγο πριν από το σημείο όπου σήμερα, με το ίδιο αυτοκίνητο, έμελλε να χάσει τη ζωή του.

Ενα Audi R8 αναζητά η Αστυνομία

Μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip, η Αστυνομία αναζητά ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες. Οπως έγραψε το Reader.gr, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν αν ο Mad Clip έκανε κόντρα στην παραλιακή με τον οδηγό του Audi και γι' αυτό αναζητούν πληροφορίες. Χαρακτηριστικά, η Αστυνομία στο μήνυμά της αναφέρει ότι στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA