Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ που καταγγέλθηκε, όπως και ο Ρούμπεν Σεμέδο, για βιασμό από 17χρονη. Χθες, μετά την απολογία του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Όλη η απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή μετά τις καταγγελίες για ομαδικό βιασμό, ωστόσο χθες έπειτα και από την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση. Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο ο Ρούμπεν Σεμέδο, φώναξε «αθώος» δείχνοντας τα ελεύθερα από χειροπέδες χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξαν τρία στοιχεία. Πρώτον, τα κενά που εντόπισαν στις απαντήσεις της 17χρονης καταγγέλλουσας ανακρίτρια και εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της σήμερα το πρωί. Επιπλέον, εντοπίστηκαν αντιφάσεις στις καταθέσεις της 16χρονης και της 17χρονης παθούσας, με την πρώτη να καταθέτει: «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμέδο, δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν». Τέλος, κατά τις ίδιες πηγές, ρόλο για την εν λόγω απόφαση έπαιξε και το γεγονός ότι τα δύο κορίτσια παρέμειναν στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο και μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό αν και είχαν τη δυνατότητα να φύγουν από το σπίτι.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας ο 27χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 17χρονη κοπέλα με τη θέληση της. Και αναφέρθηκε χρονικά στα γεγονότα, αναφέροντας παράλληλα και ένα απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε από άγνωστο προς αυτόν λογαριασμό, στα social media.

Τι υποστηρίζει η 17χρονη

Από την πλευρά της η 17χρονη φέρεται να επανέλαβε στην κατάθεσή της πως είπε πολλές φορές όχι τόσο στον Σεμέδο όσο και τον 40χρονο μάνατζερ. Περιγράφοντας τη στιγμή που, σύμφωνα με την ίδια, ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο δωμάτιό της, ανέφερε πως του είπε πολλές φορές πως δεν θέλει και του ζητούσε να την αφήσει. Ερωτώμενη γιατί δεν αποχώρησε από το σπίτι του Πορτογάλου σημείωσε πως δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της γιατί η μητέρα της θα καταλάβαινε τι είχε συμβεί

«Αποτέλεσμα κοινής επιθυμίας μας»

«Με την καταγγέλλουσα είχα πράγματι σεξουαλική επαφή, η οποία υπήρξε αποτέλεσμα κοινής επιθυμίας μας, γεγονός που αναιρεί κάθε υπόνοια εξαναγκασμού» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Αναφερόμενος στη συνέυρεσή τους είπε πως: «Την 17χρονη μάλιστα εγώ την μετέφερα στο υπνοδωμάτιο για να κοιμηθεί. Λίγο αργότερα πήγα στο δωμάτιο που βρισκόταν η 17χρονη, γιατί δεν άκουγα κανένα στο σαλόνι. Εκεί την είδα να φιλιέται με τον συγκατηγορούμενό μου. Δεν αντιλήφθηκα να κλαίει. Το πρωί η 16χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή της ενώπιον σας χτύπησε δυο τουλάχιστον φορές την πόρτα του υπνοδωματίου όπου βρισκόταν η φίλη της για να δει αν είναι καλά. Κάθε φορά που χτύπαγε την πόρτα λάμβανε ως απάντηση από την τελευταία «άσε με φύγε...».

Ενώ όταν δεν χτύπαγε «δεν ακουγόταν κανένας θόρυβος από μέσα» Είναι λοιπόν προφανές, ότι με την 17χρονη συνευρεθήκαμε ερωτικά, πάντα με την συναίνεση της και έχοντας επίγνωση του ότι η φίλη της βρισκόταν έξω ακριβώς από το δωμάτιο. Εάν εξαναγκαζόταν σε συνουσία παρά τη θέλησή της, εντελώς διαφορετική θα ήταν η αντίδρασή της πολύ μάλλον αφού η φίλη της παρέσχε την ευχέρεια χτυπώντας την πόρτα, ενώ η 16χρονη είναι βέβαιο ότι ευρισκόμενη εκτός του δωματίου αν άκουγε οποιονδήποτε ύποπτο θόρυβο, θα έπραττε οτιδήποτε για να το αποτρέψει. Πλήρης επιβεβαίωση του γεγονότος ότι η μεταξύ μας συνεύρεση έγινε με την συναίνεσή της πιστοποιεί και το ότι με την αρχική της κατάθεση η ίδια ανέφερε ότι «δεν θυμάμαι ακριβώς, με το Semedo δε θυμάμαι πως έγινε ακριβώς».

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο, ο ίδιος την επόμενη ημέρα το πρωί έφυγε από το σπίτι με τα δύο κορίτσια να παραμένουν στο σπίτι και να τον περιμένουν να επιστρέψει. «Όταν επέστρεψα, καθίσαμε όλοι μαζί στο υπνοδωμάτιο και μου ζήτησαν να τους παραγγείλω φαγητό. Πράγματι, παρήγγειλαν από το κινητό μου μέσω του e-food Mac donalds. Εγώ εν συνεχεία αποκοιμήθηκα, ενώ περίπου στις 17:30 οι κοπέλες έφυγαν με taxi-beat» είπε.

Σεμέδο: Απειλητικό μήνυμα στο Instagram

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε ήδη υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

«Στο λογαριασμό μου στο Instagram, έλαβα μήνυμα από κάποιο άγνωστο σε εμένα πρόσωπο με το όνομα χρήστη (σ.σ αναφέρεται σε όνομα) στο οποίο μου έγραφε ότι: αν δεν του δώσω 15.000€ θα πάω στη φυλακή επειδή συνευρέθηκα σεξουαλικά με την αδερφή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς απολύτως δεν μπορούσε να γνωρίζει τη φερόμενη καταγγελία παρά μόνο η ίδια η κοπέλα που την έκανε» είπε για το περιστατικό ενώπιον της ανακρίτριας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA