Μενού
  • Α-
  • Α+

Συντετριμμένη είναι η Αρετή, η πρώην σύντροφος του Mad Clip, από τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου μουσικού. Ο ράπερ λίγες ώρες πριν από το τροχαίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή του, βρισκόταν στον γάμο των καλών φίλων του και συνεργατών του από τη δισκογραφική, Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη, όπου μάλιστα τραγούδησε και με την Ελένη Φουρέιρα τη μεγάλη τους επιτυχία «Μπορεί».

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Ανατροπή με την εμπλοκή του Audi R8 - Δεν έγινε κόντρα, πήγε αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του

Εκεί φέρεται να ήταν και η Αρετή, η οποία ήταν ο μεγάλος έρωτας του καλλιτέχνη. Η σχέση τους διήρκησε 4 χρόνια και η μελαχρινή καλλονή φαίνεται ότι αποτέλεσε έμπνευση για να κυκλοφορήσει ένα από τα τραγούδια του με τίτλο «Αρετή».

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες και πριν λήξει η σχέση τους, ο Mad Clip της είχε ευχηθεί για τα γενέθλιά της μέσω Instagram και της ευχόταν αγάπη μέχρι τον θάνατο. «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δε σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή», είχε γράψει στην ανάρτησή του.

Η Αρετή στα τελευταία του γενέθλια είχε εμφανιστεί μπροστά του με μία τούρτα υπερπαραγωγή, , ενώ οι φίλοι του είχαν φτιάξει ένα άγαλμα με το πρόσωπό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA