Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αφροδίτη Μάνου με ανάρτησή της παίρνει σαφή θέση στον σάλο που δημιουργήθηκε  με το δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο παρέθετε έναν κατάλογο μαθητών σε νηπιαγωγείο μαζί με το όνομα της δασκάλας τους, προκειμένου να αναδείξει το «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα» και το οποίο αναδημοσίευσε από την πλευρά του και ο βουλευτής της ΝΔΚωνσταντίνος Μπογδάνος

Διαβάστε ακόμη: Μαλέλης για Μπογδάνο: «Πόσο δίκιο είχα που σε απέλυσα» - Πυρά από αντιπολίτευση για δημοσίευση λίστας με νήπια

Η τραγουδίστρια αναρωτιέται «Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος», ενώ δείχνει να θεωρεί απόλυτα φυσιολογική την παραπάνω δημοσίευση. «Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους». Και καταλήγει: «Κι αντί να σάς πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σάς πείραξε ο Μπογδάνος;».

https://twitter.com/AfroditiManou1/status/1438200860849446912?ref_src=twsrc^tfw

Η σύγκριση με την αδερφή της Μαρία Δημητριάδου

Την ανάρτηση σχολίασαν δεκάδες χρήστες του Twitter, με ένα από τα σχόλια να κάνει αναφορά και στην αδερφή της Αφροδίτης Μάνου, Μαρία Δημητριάδου, βασικής ερμηνεύτριας των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη και του Θάνου Μικρούτσικου.

https://twitter.com/manacourage/status/1438219445688840196?ref_src=twsrc^tfw

Σε πολλά από τα σχόλια απάντησε η Αφροδίτη Μάνου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA