Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν διερχόμενοι στο παραλιακό μέτωπο του Παλαιού Φαλήρου, στην θαλάσσια περιοχή κοντά στη Δημοτική Πινακοθήκη, καθώς είδαν μια σορό να επιπλέει στη θάλασσα. Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και έσπευσε κλιμάκιο από το Λιμενικό Σώμα για να αναλάβει την υπόθεση.
Η γυναίκα είχε λευκά μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 75 ετών και ύψους περίπου 1,65 μ. Φορούσε μπλε παντελόνι και μαύρη μπλούζα, ενώ κοντά στη σορό βρέθηκαν ένα αμάνικο μπουφάν μαύρου χρώματος, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα πουγκί που περιείχε είκοσι πέντε ευρώ και ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια.
Η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
- Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Φοιτητής απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο
- Έλληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Μελισσοκόμος εξαπέλυσε σμήνη κατά αστυνομικών για να σώσει καρκινοπαθή φίλο της από την έξωση
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.