Μενού
  • Α-
  • Α+

Φως σε αρκετά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης της δολοφονίας της Καρολάιν, αναμένεται να ρίξει η έρευνα της Αστυνομίας που έχει επικεντρωθεί σε δύο νέους μάρτυρες. Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τη νύχτα του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που διέπραξε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά οι Αρχές είναι κοντά στη λύση του μυστηρίου για το εάν υπήρχε συνεργός ή συνεργοί. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έχει εστιάσει σε δύο άτομα, μία 20άχρονη φίλη και γειτόνισσα του θύματος, καθώς και μία ακόμη φίλη με την οποία είχαν γευματίσει λίγες ώρες πριν από το φονικό. 

Ενδεικτικό της σημασίας των πληροφοριών που έχουν μεταφέρει οι δύο μάρτυρες είναι ότι η γειτόνισσα έχει περάσει την πόρτα του 12ου τακτικού ανακριτή τρεις φορές το τελευταίο διάστημα. Εξάλλου το σπίτι της ήταν μεσοτοιχία με εκείνο του ζευγαριού, όμως τη μοιραία νύχτα, δεν άκουσε φωνές, αφού μετά τις 01:30 κοιμήθηκε. Έχει καταθέσει πάντως, ότι άκουγε συχνά τσακωμούς ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στο μεταξύ, η μεζονέτα στην οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν, έχει πλέον νέο ένοικο! Συγκεκριμένα, ο θύτης πριν από περίπου έναν μήνα έδωσε εντολή να αδειάσει το σπίτι και ένα συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνισή του προκειμένου να ενοικιαστεί από έναν άνδρα αραβικής καταγωγής. Γείτονες αναφέρουν πως ο νεαρός ένοικος δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν, ούτε και για το κρέμασμα του σκύλου στην κουπαστή της σκάλας. Από την ημέρα που ενημερώθηκε για τα γεγονότα, δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τη διαμονή στη μεζονέτα, αφού τα βράδια δυσκολεύεται να κοιμηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA