Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες μόνο ώρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό στη Βάρκιζα με το 2χρονο κοριτσάκι που έμεινε μόνο του κλειδωμένο σε σχολικό λεωφορείο για σχεδόν πέντε ώρες, ήρθε στη δημοσιότητα ένα ακόμα συμβάν που προκαλεί προβληματισμό. Δύο μαθήτριες τοποθετήθηκαν σε λάθος σχολικό λεωφορείο και οι γονείς τους, που δεν τις βρήκαν στο λεωφορείο που επιβιβάζονταν καθημερινά θεώρησαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Το συμβάν έλαβε χώρα στη Φθιώτιδα την Πέμπτη (16/9).

Οι γονείς από το χωριό Τσούκα, έβαλαν το πρωί τα δυο μικρά κορίτσια στο σχολικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ με προορισμό το σχολείο τους στη Μακρακώμη. Στις 2:00 το μεσημέρι, όπως έκαναν κάθε μέρα, περίμεναν να παραλάβουν τις μικρές μαθήτριες, όμως όταν έφτασε το σχολικό λεωφορείο τα παιδιά δεν ήταν μέσα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι γονείς ρώτησαν τον οδηγό πού είναι τα παιδιά τους, ωστόσο, δεν μπορούσε να τους δώσει κάποια απάντηση. Αυτό προκάλεσε την ανησυχία των γονιών καθώς δεν ήξεραν τι ακριβώς είχε συμβεί στα παιδιά τους.

Οι γονείς αφού κατάφεραν να βάλουν τις σκέψεις τους σε μια σειρά πήγαν στο σχολείο για να αναζητήσουν τα κορίτσια όπου και εκεί δεν τα βρήκαν. Τότε πίστεψαν ότι τα παιδιά είχαν πέσει θύματα απαγωγής και κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα για να βρει τις μικρές. Αμεσα οι αστυνομικοί σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που επικοινώνησε με όλους τους οδηγούς κατάφεραν να εντοπίσουν τις δύο μαθήτριες στο σχολικό λεωφορείο που είχε φτάσει ορεινό χωριό Τυμφρηστός, το οποίο είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το δρομολόγιο προς Τσούκα κι απέχει περίπου 35 χιλιόμετρα από το χωριό!

Τα δύο μικρά παιδιά (σ.σ.: μαθήτριες της πρώτης δημοτικού) δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στον οδηγό του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν σε ποιο χωριό μένουν και έτσι εκείνος είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής για το σχολείο στη Μακρακώμη. Οι γονείς την επομένη ήρθαν σε επικοινωνία με τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος δεν κατάφερε να δώσει μια πειστική απάντηση για το πώς «χάθηκαν» τα παιδιά, όμως αποφάσισαν να μην κινήσουν νομικές διαδικασίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA