Μενού
  • Α-
  • Α+

Έπειτα από σχεδόν πέντε ημέρες στις οποίες ήταν διασωληνωμένος, ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε παρακολουθώντας αγώνες καρτ στην Πάτρα, «ξύπνησε» το απόγευμα της Πέμπτης γεμίζοντας χαρά και συγκίνηση όχι μόνο του οικείους του άλλα όλους όσοι συγκλονίστηκαν από το ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή. Όλα πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει οι θεράποντες ιατροί με το παιδί να έχει τις αντιδράσεις που όλοι περίμεναν.

Ο 6χρονος είχε επαφή με το περιβάλλον, κουνούσε τα άκρα του και υπάρχει η αισιοδοξία πως σύντομα θα μπορέσει να μιλήσει κάτι που δεν έγινε χθες, αλλά το περίμεναν οι γιατροί λόγω των ημερών που ήταν διασωληνωμένος. Τα αισθήματά του όμως μπόρεσε να εκφράσει ακόμα και δίχως να μιλήσει. Όταν του έδειξαν τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει γι αυτόν οι φίλοι του όλες αυτές τις ημέρες ζούσαν με αγωνία για την εξέλιξή της υγείας του, ο μικρός δάκρυσε.

Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του που είδαν κι εκείνοι με χαρά και συγκίνηση το παιδί τους να ανταποκρίνεται και να δείχνει πως αναρρώνει. Πλέον αναμένεται να νοσηλευτεί στην παιδιατρική κλινική μέχρι οι γιατροί να δώσουν το «ΟΚ» ώστε να επιστρέψει αρχικά στο σπίτι του και στη συνέχεια και στο σχολείο του.

«Είναι στην αγκαλιά των γονιών του χαρούμενος και ευτυχισμένος» μας μετέφερε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης στην εφημερίδα Πελοπόννησος και συμπλήρωσε πως: «Είναι πολύ καλά θα παραμείνει στη Μονάδα μας μέχρι να επανέλθει πλήρως από τα τραύματα που φέρει στην περιοχή της κεφαλής. Όλα θα πάνε καλά όμως. Ο μικρός Φώτης σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του και στη συνέχεια στο σχολείο του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA