ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/09/2021 10:45

Πάτρα - Καρτ: Δάκρυα συγκίνησης από τον μικρό Φώτη - «Χαρούμενος στην αγκαλιά των γονιών του»

Ο μικρός Φώτης που τραυματίστηκε σε αγώνες καρτ στην Πάτρα μοίρασε χαρά και συγκίνηση καθώς «ξύπνησε» μετά από 5 ημέρες διασωληνωμένος - Τα δάκρυά του όταν είδε τις ζωγραφιές και η επόμενη ημέρα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πάτρα - Καρτ: Δάκρυα συγκίνησης από τον μικρό Φώτη - «Χαρούμενος στην αγκαλιά των γονιών του»
Η στιγμή του τραυματισμού του 6χρονου σε αγώνες καρτ στην Πάτρα (πηγή: Glomex/ERT)
Ανάγνωση:

Έπειτα από σχεδόν πέντε ημέρες στις οποίες ήταν διασωληνωμένος, ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε παρακολουθώντας αγώνες καρτ στην Πάτρα, «ξύπνησε» το απόγευμα της Πέμπτης γεμίζοντας χαρά και συγκίνηση όχι μόνο του οικείους του άλλα όλους όσοι συγκλονίστηκαν από το ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή. Όλα πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει οι θεράποντες ιατροί με το παιδί να έχει τις αντιδράσεις που όλοι περίμεναν.

Ο 6χρονος είχε επαφή με το περιβάλλον, κουνούσε τα άκρα του και υπάρχει η αισιοδοξία πως σύντομα θα μπορέσει να μιλήσει κάτι που δεν έγινε χθες, αλλά το περίμεναν οι γιατροί λόγω των ημερών που ήταν διασωληνωμένος. Τα αισθήματά του όμως μπόρεσε να εκφράσει ακόμα και δίχως να μιλήσει. Όταν του έδειξαν τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει γι αυτόν οι φίλοι του όλες αυτές τις ημέρες ζούσαν με αγωνία για την εξέλιξή της υγείας του, ο μικρός δάκρυσε.

Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του που είδαν κι εκείνοι με χαρά και συγκίνηση το παιδί τους να ανταποκρίνεται και να δείχνει πως αναρρώνει. Πλέον αναμένεται να νοσηλευτεί στην παιδιατρική κλινική μέχρι οι γιατροί να δώσουν το «ΟΚ» ώστε να επιστρέψει αρχικά στο σπίτι του και στη συνέχεια και στο σχολείο του.

«Είναι στην αγκαλιά των γονιών του χαρούμενος και ευτυχισμένος» μας μετέφερε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης στην εφημερίδα Πελοπόννησος και συμπλήρωσε πως: «Είναι πολύ καλά θα παραμείνει στη Μονάδα μας μέχρι να επανέλθει πλήρως από τα τραύματα που φέρει στην περιοχή της κεφαλής. Όλα θα πάνε καλά όμως. Ο μικρός Φώτης σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του και στη συνέχεια στο σχολείο του».

(πηγή: pelop.gr)
πηγή: pelop.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΤΡΑ ΚΑΡΤ ΜΕΘ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ