ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/10/2021 08:18

Κρήτη: Καταγγελία από νεαρή κοπέλα για ομαδικούς βιασμούς και σωματεμπορία

Ο 50χρονος, ο οποίος αρχικώς συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας (σε αυτοκίνητο) αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινικές διώξεις για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση κ.α.

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κρήτη: Καταγγελία από νεαρή κοπέλα για ομαδικούς βιασμούς και σωματεμπορία
Πηγή: Pixabay
Ανάγνωση:

Σε καταγγελίες που σοκάρουν προέβη μία νεαρή γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης. Οι καταγγελίες στρέφονται τόσο κατά ενός 50χρονου, με τον οποίο η κοπέλα φέρεται να διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια, όσο και κατά άλλων προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, μεταξύ άλλων η κοπέλα φέρεται να καταγγέλλει ότι εξαναγκάζονταν με τη βία να συνευρίσκεται ερωτικά ακόμα και με ζευγάρια, από διάφορες περιοχές της Κρήτης. Ο 50χρονος, ο οποίος αρχικώς συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας (σε αυτοκίνητο) αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινικές διώξεις για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση κ.α.

Ο ίδιος πάντως αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και φέρεται να ισχυρίζεται ότι οι ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα πρόσωπα και ζευγάρια εντάσσονταν στο πλαίσιο της ερωτικής ζωής που είχαν επιλέξει από κοινού, τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα. Αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΡΗΤΗ ΒΙΑΣΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ