Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές φαρ ουέστ στο κέντρο της Αθήνας έλαβαν χώρα το πρωί της Παρασκευής, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξαν και πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας. Το περιστατικό έγινε στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μάρνη με ένα διερχόμενο όχημα, κινήθηκε απειλητικά με τον οδηγό να προσπαθεί να εμβολίσει περιπολικό. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση πυρών και τραυμάτισαν τον δράστη στα πόδια. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο, «χτύπησαν» την πινακίδα στο σύστημα και διαπίστωσαν ότι ήταν κλεμμένο. Εκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, κι εκείνος δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Ο οδηγός έκανε ελιγμούς, εμβόλισε όχημα ή μηχανή της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πυροβολήσουν για να τον σταματήσουν. Πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA