Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναβλήθηκε για τις 6 Απριλίου του 2022 η δίκη του ηθοποιού Γεώργιου Καρκά στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος νεαρού ταξιτζή το Νοέμβριο του 2018 πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Το αίτημα αναβολής υπέβαλε τόσο ο ηθοποιός που βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Βασίλη Ταουξή όσο και η πλευρά της πολιτικής αγωγής, αναφέροντας ότι ο καταγγέλλων δεν ήταν σε θέση να παραβρεθεί στη δίκη για ψυχολογικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (πρώτος βαθμός) ο ηθοποιός, κατά πλειοψηφία, είχε αθωωθεί για το αδίκημα του βιασμού. Μετά την αθώωση του όμως η εισαγγελέας Αρετή Σκαφίδα άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης ζητώντας εκ νέου διεξαγωγή της δίκης για την συγκεκριμένη υπόθεση. Σύμφωνα με το σκεπτικό της εισαγγελέως, το πρωτόδικο δικαστήριο δεν εκτίμησε ορθά τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας αλλά και αυτά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA