Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο κρούσμα bullying σημειώθηκε στον Γαλατά Τροιζηνίας. Σύμφωνα με το saronicmagazine, την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, μετά το σχολείο, παρέες νεαρών μαθητών Γυμνασίου κάθονταν στην παιδική χαρά του Γαλατά. Ξαφνικά, χωρίς προφανή αιτία, μαθητής της Γ' τάξης πλησίασε έναν άλλο μαθητή της Β' και του έσβησε ένα τσιγάρο που κρατούσε στο μπράτσο του.

Το γεγονός καταγγέλθηκε από τον μαθητή και τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας, όπου, έπειτα από έρευνες ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθησαν και οι γονείς του, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Και 13χρονος θύμα σκληρού bullying στον Γαλατά Τροιζηνίας

Υπενθυμίζεται ότι τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει και μία ακόμα υπόθεση bullying στον Γαλατά Τροιζηνίας, με θύμα ένα 13χρονο παιδί και θύτες ομάδα εξωσχολικών που τον απειλούσαν αποσπώντας του χρηματικά ποσά και τον ανάγκασαν ακόμη και να πηδήξει από κοντέινερ με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν τη μητέρα του και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντάς το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει.

«Δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά», είπε η μητέρα του 13χρονου στο MEGA, η οποία κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση. Η μητέρα κατάφερε να κάνει τον γιο της να ανοιχτεί και να της αποκαλύψει το bulling το οποίο δεχόταν. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τον απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τους γονείς του. «Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία», ήταν τα λόγια του 13χρονου στη μητέρα του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA