Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρει το βίντεο με τη στιγμή της παράσυρσης 34χρονης γυναίκας ποδηλάτη από ΙΧ αυτοκίνητο στην Κρήτη. Το σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής, 10 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αμμουδάρας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Παπανδρέου. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, μία 34χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που επέβαινε σε ποδήλατο και μετέβαινε στο χώρο εργασίας της, παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο όχημα.

Άμεσα περαστικοί κινητοποιήθηκαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα και να τη μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη. Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο εγκατέλειψε την άτυχη γυναίκα και οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για το μπλε αυτοκίνητο που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητά του.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το ΚΡΗΤΗ TV αποτυπώνεται η σοκαριστική στιγμή που η άτυχη γυναίκα παρασύρεται από το αυτοκίνητο και βρίσκεται βαριά χτυπημένη στο οδόστρωμα.

«Πιστεύω ότι θα ξαναπερπατήσει» – Τι λέει ο σύζυγος της 34χρονης

Ο σύζυγός της, Μιχάλης Αυγουστάκης, μίλησε στην εκπομπή Live News και δήλωσε πως είναι ελάχιστα τα πράγματα που θυμάται από το ατύχημα και πως δίνεται μεγάλη μάχη από τους γιατρούς για να μην μείνει ανάπηρη η σύζυγός του. Σύμφωνα με τον ίδιο, νιώθει τα πόδια της και μπορεί να κάνει μικρές κινήσεις μέχρι στιγμής.

«Ξύπνησε το πρωί να πάει στη δουλειά της, ήταν με το ποδήλατο στο δρόμο δεξιά, ξαφνικά ένα μικρό γαλάζιο αυτοκίνητο την χτύπησε στη δεξιά πλευρά και την πέταξε στην άλλη άκρη του δρόμου. Αυτό είναι και το μόνο που θυμάται η σύζυγός μου. Νιώθει τα πόδια της και έχει μια μικρή κίνηση, οπότε εγώ δεν μπορώ να το αποκλείσω εντελώς ότι δεν θα ξαναπερπατήσει. Πιστεύω ότι θα ξαναπερπατήσει. Όποιος έχει δει κάτι, αν θυμάται κάτι οποιαδήποτε πληροφορία που να μπορεί να μας βοηθήσει να μας πει», ανέφερε ο σύζυγός της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA