Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτες εικόνες σε σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους μαθητές να στήνουν αυτοσχέδια γέφυρα με τα θρανία τους ώστε να μπορέσουν να αποχωρήσουν. Το κτήριο πλημμύρισε από τις καταιγίδες που έφερε η κακοκαιρία Μπάλλος με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να επιστρατευτούν ό,τι βρήκαν για να μπορέσουν να βγουν από το σχολικό συγκρότημα.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Βροχές σε όλη τη χώρα, χιονίζει στα βόρεια - Πλημμύρισαν δρόμοι στην Αττική - Live η εξέλιξη

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter φαίνεται η αυτοσχέδια γέφυρα από θρανία και καρέκλες και τους μικρούς μαθητές να πατούν πάνω σε αυτά και να αποχωρούν με τη βοήθεια -πιθανώς- των εκπαιδευτικών τους.

https://twitter.com/Tarabankohools/status/1448590356342259714?ref_src=twsrc^tfw

Η κακοκαιρία Μπάλλος έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και στην Αττική με πολλούς δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και την Πυροσβεστική μέχρι στιγμής να έχει δεχθεί 22 κλήσεις για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά. Παράλληλα, το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 και στην Αττική. Στο μήνυμα η Πολιτική Προστασία κάνει λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και καλεί να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν.

Από το απόγευμα της Πέμπτης 14/10 έως το πρωί της Παρασκευής 15/10, σύμφωνα με το meteo, κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA