Μενού
  • Α-
  • Α+

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινωνία την υπόθεση με την 8χρονη από τη Ρόδο μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από όλα κρυβόταν η 50χρονη θεία της, η οποία κατέστρωσε ένα σατανικό σχέδιο με θύμα το κοριτσάκι, που δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η 50χρονη προκειμένου να αποσπά ευτελή χρηματικά ποσά από τη μητέρα και τον παππού δεν δίστασε να διακορεύσει τον παρθενικό υμένα της μικρής για να πείσει πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Η 50χρονη γυναίκα, που έχει ήδη ομολογήσει τα όσα της αποδίδονται στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, δεν έχει συλληφθεί καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου. Σύμφωνα με την dimokratiki.gr το μόνο που μένει τώρα είναι να διαπιστωθεί το πώς θα χαρακτηριστεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η σωματική βλάβη – κακοποίηση που επέφερε στο μικρό κοριτσάκι. Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα αδικήματα αποτελούν πλημμελήματα. Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι πιθανότατα δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της και η δικογραφία θα κινηθεί με την τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.

Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: Αφωνος ο παππούς με το σατανικό σχέδιο εκβιασμού από τη θεία της 8χρόνης

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο προσκήνιο για την 50χρονη

Την ίδια στιγμή εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την ζωή της 50χρονης. Συγκεκριμένα η δράστις έχει σχέση με έναν νεότερο σε ηλικία άνδρα, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών, διαμένει σε παράγκα πλησίον του καταυλισμού του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη στη Ρόδο και πέρσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα. Για τον σύντροφό της είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Για το συγκεκριμένο θέμα είχε μιλήσει ο τότε εντεταλμένος κοιμητηρίων Ρόδου και τώρα αντιδήμαρχος, Θανάσης Στάμος, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για ό,τι συμβαίνει μέσα στο κοιμητήριο και όσα καταγράφονται κατά καιρούς. «Εντοπίστηκε δράστης να πίνει από το μπουκάλι της Θείας Κοινωνίας (υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που όμως λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να δοθεί στην δημοσιότητα) ενώ σε άλλη περίπτωση, εντοπίσαμε κάποιους να καλλιεργούν δενδρύλλια ινδικής κάνναβης κοντά σε μνήματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται απ' όταν η θεία του άτυχου παιδιού ομολόγησε σε αστυνομικούς που την ανέκριναν, πως ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία και την τροπή που πήρε η υπόθεση. Όταν η μικρή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αμέσως μετά σε ίδρυμα Πρόνοιας του νησιού, με τη μητέρα και τον παππού της, να βρίσκονται στο στόχαστρο και να θεωρούνται ύποπτοι.

Οι ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αποκάλυψαν απίστευτη υπόθεση απάτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται τα τοπικά ΜΜΕ της Ρόδου, το 8χρονο κορίτσι ουδέποτε βιάστηκε, παρά φύσιν ή κατά φύσιν (δεν υπήρξε διείσδυση ή άλλου είδους σαρκική επαφή με σκοπό την διέγερση ή την σεξουαλική ικανοποίηση) οι έρευνες, όπως έγραψε η «δημοκρατική», επικεντρώθηκαν στο να διαπιστωθεί πως υπέστη ρήξη ο παρθενικός υμένας του παιδιού.

Κατόπιν εγγράφου αιτήματος του ιατροδικαστή διενεργήθηκε συμπληρωματική έρευνα από τον ίδιο αλλά και γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση στο παιδί. Από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, γυναικολόγου αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, που συνεχίζεται με καλλιέργεια, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (πιθανολογείται ότι πρόκειται για βαριά ουρολοίμωξη). Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA