Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από επτά μήνες και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου του 2021 γίνεται viral με καθυστέρηση, με αφορμή την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, καθώς υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το βίντεο που καταγράφεται από κάμερα της ομάδας Δίας στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης ένα φορτηγάκι που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, καταδιώκονταν από περιπολικά και μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι επιβαίνοντες, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας ταυτόχρονα επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ εμβόλισαν δύο φορές υπηρεσιακό όχημα. Ωστόσο παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, αινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν τότε τέσσερις δράστες, Ρομά, ηλικίας 21, 52, 40 και 25 ετών, οι οποίοι, εισήλθαν παράνομα εντός οικοπέδου σε αγροτική περιοχή των Ταγαράδων, απ’ όπου πρόλαβαν να αφαιρέσουν εργαλείο, πριν γίνουν αντιληπτοί από τον 47χρονο ιδιοκτήτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA