Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 39χρονου που φέρεται να έχει δολοφονήσει την 75χρονη νονά του σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Καζανάκι στο κέντρο του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της ηλικιωμένης προέκυψε πως δέχτηκε 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα. 

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Aφαντος ο ύποπτος για την δολοφονία της νονάς του - Είχε καταδικαστεί και για εμπρησμό 

Ο 39χρονος δολοφόνησε την 75χρονη στο διαμέρισμα της, ενώ ο γιος της κοιμόταν. Στη συνέχεια την τύλιξε με κλινοσκεπάσματα και τη μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα ενώ κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν στον όροφο αλλά και τη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο. 

Ο φερόμενος ως δράστης επικοινώνησε με την αστυνομία μία ημέρα μετά τη δολοφονία και ομολόγησε πως σκότωσε τη νονά του επειδή της ζήτησε το ποσό των 2.000 ευρώ και εκείνη αρνήθηκε. Οι αρχές αναζητούν τον δράστη όχι μόνο στο Βόλο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του ΠηλίουΟ 39χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς το 2015 είχε καταδικαστεί για εμπρησμό. Μάλιστα, μετά τη δολοφονία της 75χρονης άλλαξε και φωτογραφία προφίλ στο Facebook για να μην κινήσει υποψίες. 

Οικισμός Κριθαριά 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας εθεάθη στον οικισμό Κριθαριά που είναι σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το STAR, η 75χρονη γυναίκα διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στο κέντρο του Βόλου, ήταν χήρα και πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τον πρωτότοκο γιο της. Έκτοτε είχε αφιερωθεί στη φροντίδα του μικρότερου παιδιού της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA