Μενού
  • Α-
  • Α+

Για περισσότερο από πέντε χρόνια, ο 35χρονος προπονητής τένις σε ακαδημία των βορείων προαστίων, φέρεται να ασελγούσε σε μία από τις δύο κοπέλες που τον κατήγγειλαν – μαζί με τους γονείς τους - στην Ασφάλεια Αττικής. Πρόκειται για μία κοπέλα περίπου 19 ετών σήμερα, την οποία ο Χ.Δ. φέρεται να είχε προσεγγίσει από την τρυφερή ηλικία των 13,5 ετών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής της. 

Διαβάστε ακόμη: Τένις: Φανατικός του motocross και του downhill ο προπονητής που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών του

Η δεύτερη περίπτωση αφορά μία κοπέλα που σήμερα είναι 14 ετών και φέρεται σχετικά πρόσφατα να έχει πέσει θύμα του 35χρονου προπονητή τένις. Η ανήλικη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Χ.Δ. να έχει προσεγγίσει κι άλλες μαθήτριές του σε εξίσου τρυφερές ηλικίες. Μετά την σύλληψή του, κατασχέθηκαν και εστάλησαν για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., το τάμπλετ, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα κινητά τηλέφωνα του 35χρονου άνδρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η δράση του στην πλήρη έκταση της.

Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής τένις θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία. Εάν, μετά την ανακριτική διαδικασία, διαταχθεί η προφυλάκισή του είναι πολύ πιθανό να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA