Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Οδηγός παραβιάζει τον Δακτύλιο και γίνεται viral: «Η γυναίκα μου φταίει...»

Στη... γυναίκα του τα έριξε ένας οδηγός που πιάστηκε να παραβιάζει τον Δακτύλιο που ισχύει στο κέντρο της Αθήνας: «Σαν ζώο μπήκα, αφηρημένος, τόσο καιρό κάνουμε έτσι. Φαγώθηκε να πάρω αμάξι...»

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας για την εφαρμογή του Δακτυλίου με πολλά να είναι τα πρόστιμα που επιβάλλουν οι αστυνομικοί καθώς αρκετοί οδηγοί δεν έχουν... συνειδητοποιήσει ακόμη πως πλέον δεν μπορούν να κινούνται κάθε μέρα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Φυσικά, οι δικαιολογίες που ακούν οι αστυνομικοί για την παραβίαση του Δακτυλίου από τους οδηγούς είναι πολλές και μερικές φορές αρκετά ευφάνταστες. Το ίδιο και οι αντιδράσεις τους, όταν τους πιάνουν και τους επιβάλλεται πρόστιμο.

Την παράσταση κατάφερε πάντως σίγουρα να κλέψει ένας οδηγός, που όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο για την παραβίαση του Δακτυλίου, δεν τα έβαλε μόνο με τον εαυτό του, αλλά και με τη σύζυγό του. «Σαν ζώο μπήκα, αφηρημένος, τόσο καιρό κάνουμε έτσι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Φαγώθηκε η γυναίκα να την πάρω μαζί με το αυτοκίνητο», λέει στην κάμερα του Star. Η δημοσιογράφος ρώτησε επίσης αν θα πληρώσει και εκείνη μέρος του προστίμου, με τον οδηγό να απαντάει: «Ναι, θα το πληρώσει, από αυτά που πληρώνει κάθε μέρα».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δακτύλιος #Οδηγός #Τροχαία

Best of Internet