Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας για την εφαρμογή του Δακτυλίου με πολλά να είναι τα πρόστιμα που επιβάλλουν οι αστυνομικοί καθώς αρκετοί οδηγοί δεν έχουν... συνειδητοποιήσει ακόμη πως πλέον δεν μπορούν να κινούνται κάθε μέρα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Φυσικά, οι δικαιολογίες που ακούν οι αστυνομικοί για την παραβίαση του Δακτυλίου από τους οδηγούς είναι πολλές και μερικές φορές αρκετά ευφάνταστες. Το ίδιο και οι αντιδράσεις τους, όταν τους πιάνουν και τους επιβάλλεται πρόστιμο.

Την παράσταση κατάφερε πάντως σίγουρα να κλέψει ένας οδηγός, που όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο για την παραβίαση του Δακτυλίου, δεν τα έβαλε μόνο με τον εαυτό του, αλλά και με τη σύζυγό του. «Σαν ζώο μπήκα, αφηρημένος, τόσο καιρό κάνουμε έτσι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Φαγώθηκε η γυναίκα να την πάρω μαζί με το αυτοκίνητο», λέει στην κάμερα του Star. Η δημοσιογράφος ρώτησε επίσης αν θα πληρώσει και εκείνη μέρος του προστίμου, με τον οδηγό να απαντάει: «Ναι, θα το πληρώσει, από αυτά που πληρώνει κάθε μέρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA