ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/11/2021 10:16

Οδηγός παραβιάζει τον Δακτύλιο και γίνεται viral: «Η γυναίκα μου φταίει...»

Στη... γυναίκα του τα έριξε ένας οδηγός που πιάστηκε να παραβιάζει τον Δακτύλιο που ισχύει στο κέντρο της Αθήνας: «Σαν ζώο μπήκα, αφηρημένος, τόσο καιρό κάνουμε έτσι. Φαγώθηκε να πάρω αμάξι...»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Οδηγός παραβιάζει τον Δακτύλιο και γίνεται viral: «Η γυναίκα μου φταίει...»
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας για την εφαρμογή του Δακτυλίου με πολλά να είναι τα πρόστιμα που επιβάλλουν οι αστυνομικοί καθώς αρκετοί οδηγοί δεν έχουν... συνειδητοποιήσει ακόμη πως πλέον δεν μπορούν να κινούνται κάθε μέρα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Φυσικά, οι δικαιολογίες που ακούν οι αστυνομικοί για την παραβίαση του Δακτυλίου από τους οδηγούς είναι πολλές και μερικές φορές αρκετά ευφάνταστες. Το ίδιο και οι αντιδράσεις τους, όταν τους πιάνουν και τους επιβάλλεται πρόστιμο.

Την παράσταση κατάφερε πάντως σίγουρα να κλέψει ένας οδηγός, που όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο για την παραβίαση του Δακτυλίου, δεν τα έβαλε μόνο με τον εαυτό του, αλλά και με τη σύζυγό του. «Σαν ζώο μπήκα, αφηρημένος, τόσο καιρό κάνουμε έτσι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Φαγώθηκε η γυναίκα να την πάρω μαζί με το αυτοκίνητο», λέει στην κάμερα του Star. Η δημοσιογράφος ρώτησε επίσης αν θα πληρώσει και εκείνη μέρος του προστίμου, με τον οδηγό να απαντάει: «Ναι, θα το πληρώσει, από αυτά που πληρώνει κάθε μέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ