Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίδειξη δύναμης έκαναν σε κάθε ευκαιρία τα μέλη της συμμορίας των ανηλίκων με το όνομα «Colonos Hooligans», έχοντας στα κινητά τους τηλέφωνα (σ.σ. και σε πολλές περιπτώσεις αναρτώντας και στο διαδίκτυο) φωτογραφίες με στιλέτα, «πεταλούδες», αεροβόλα πιστόλια και σιδερογροθιές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πράγματα ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε –στην κατ’ οίκον έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.- ακόμη και φυσίγγι από 45άρι πιστόλι.

Πρόκειται για έναν εκ των δύο Ρουμάνων (σ.σ. αδέρφια ηλικίας 15 και 17 ετών) οι οποίοι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των «Colonos Hooligans» σκορπούσαν τον τρόμο σε Σεπόλια, Κολωνό και Αγιο Παντελεήμονα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαβιβαστικό σημείωμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών γίνεται λόγος για «δράση άκρως επικίνδυνη και ειδεχθής» από τα μέλη της συμμορίας.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται, καθώς εκτός από τους τρεις συλληφθέντες έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο ανήλικοι που αναζητούνται, υπάρχουν στοιχεία για ακόμη δύο (σ.σ. επώνυμα ή ψευδώνυμα) και τουλάχιστον ακόμη 10 άγνωστοι εμπλεκόμενοι.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του Reader:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA