Μενού
  • Α-
  • Α+

Κρίσιμα θα είναι τα δύο επόμενα 24ωρα για τον 68χρονο οφθαλμίατρο, που δέχθηκε τους πυροβολισμούς την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου στο Χαλάνδρι, από πρώην σύντροφό του, η οποία έχασε την επιμέλεια της 13χρονης κόρης του έπειτα από δικαστική απόφαση. Ο 68χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργείο, το οποίο διήρκησε 8 ώρες, καθώς του αφαιρέθηκαν τέσσερις σφαίρες. Ο γιατρός φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Πιο συγκεκριμένα, στην κοιλιακή χώρα έχει τραυματιστεί το λεπτό έντερο, ενώ φέρει τραύμα και στην ουροδόχο κύστη, με αποτέλεσμα να τον χειρουργούν ταυτόχρονα θωρακοχειρουργοί και ουρολόγοι στο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Διαβάστε ακόμη: Τι κρύβεται πίσω από την τραγική ιστορία - Το 13χρονο παιδί είδε τον πυροβολισμό

Την ίδια ώρα κρατούμενη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής παραμένει η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι. Από την πρώτη στιγμή της προανακριτικής διαδικασίας, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με άτομο που δεν συνεργάζεται εύκολα μαζί τους και τις περισσότερες φορές τα όσα λέει είναι ακατάληπτα. Επί της ουσίας, σύμφωνα με πληροφορίες, επαναλαμβάνει τα όσα φώναξε και στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που την συνέλαβαν λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του άντρα με τον οποίο κατά το παρελθόν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

«Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί», φέρεται να είπε ανάμεσα στα διάφορα ακατάληπτα η 49χρονη εικαστικός, κατηγορώντας παράλληλα τη Δικαιοσύνη ότι μερολήπτησε εναντίον της. Σε άλλες στιγμές αναφέρεται στο παιδί της, λέγοντας ότι «πρέπει να το πάρω πίσω», χωρίς όμως όλα αυτά να θεωρούνται επίσημη κατάθεση. Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής ζητούν απαντήσεις και για το όπλο, το οποίο εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα η 49χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, όπου και θα της αποδοθούν κατηγορίες.

Οι προειδοποιήσεις της 49χρονης

Μία κόντρα που τραβούσε χρόνια ήταν αυτή που είχε η δράστις της επίθεσης στο Χαλάνδρι με τον οφθαλμίατρο Γ.Ν., τον οποίο πυροβόλησε στη μέση του δρόμου μπροστά στο παιδί τους. Η 49χρονη εικαστικός Κ.Τ. προειδοποιούσε από τον περασμένο Μάιο ότι αν χρειαστεί, θα πάρει το όπλο. Σε φωτογραφία που ανήρτησε στις 16 Μαΐου στο Facebook, απεικονιζόταν μια μητέρα να κρατά στο αριστερό της χέρι το παιδί της και στο δεξί ένα όπλο. Η λεζάντα έγραφε «η προστασία της ζωής και της οικογένειάς σου είναι δικαίωμα».

Σε άλλες αναρτήσεις της η γυναίκα «βγάζει στη φόρα» μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον γιατρό -και μετέπειτα θύμα της- θέλοντας να προβάλλει τη συμπεριφορά του εναντίον της. Σε ένα από τα μηνύματα εμφανίζεται ο γιατρός να της λέει πως «Το βρωμόστομά σου θα στο κλείσω, αλλά με νόμιμα μέσα γιατί εμείς δεν είμαστε τραμπούκοι όπως εσύ» ενώ σε άλλο print screen που ανέβασε από συνομιλία τους η Κ.Τ. , ο οφθαλμίατρος γράφει: «Να ευχαριστείς το Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια ζωή φυσιολογική και ήρεμη γιατί αν ήταν μαζί σου, στη κατάσταση που είσαι, ούτε να το σκεφτώ δεν τολμάω», ενώ σε άλλη φωτογραφία της γράφει πως «Χρειάζεσαι φάρμακα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA