Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την καταγγελία για ασέλγεια ενός 29χρονου αστυνομικού κατά την μόλις 4 ετών κόρης του, στα Τρίκαλα. Ο αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Στο μεταξύ, ο πατέρας του λέει πως πιστεύει ότι είναι αθώος.

Διαβάστε ακόμη: Τρίκαλα: Έτσι κατάλαβε η μητέρα την ασέλγεια στην 4χρονη για την οποία κατηγορείται ο πατέρας

«Σίγουρα μας εκθέτει και μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο γιος μου είναι αθώος, δε θα ήμουν εδώ αν πίστευα κάτι διαφορετικό, ούτε θα μιλούσα. Θέλω να τον βοηθήσω με όλα τα νομικά μέσα. Εάν είναι ένοχος να τιμωρηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του αστυνομικού μιλώντας στο STAR. Από την πλευρά του ο δικηγόρος του αστυνομικού τονίζει πως ο εντολέας του δηλώνει αθώος. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο 29χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στα Τρίκαλα είχε παντρευτεί μια 33χρονη με την οποία είχε αποκτήσει κορίτσι 4 ετών και χώρισε το 2018. Είχε πάρει το κορίτσι το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι του σύμφωνα με τις σχετικές συμφωνίες, όμως δεν το επέστρεψε έγκαιρα. Υπήρξε προστριβή μεταξύ του πρώην ζευγαριού και τελικώς αυτός την παρέδωσε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Όμως, όπως ανέφερε το MEGA, η μητέρα πρόσεξε ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά της τετράχρονης και διαπίστωσε ερυθρότητες στο σώμα της. Έκανε καταγγελία και το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ περιέγραψε σε ειδικούς παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ ασελγείς πράξεις που τις αποδίδει στον πατέρα της.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο αστυνομικός

Ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του ποινικού κώδικα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA