Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν δεν είσαι άρρωστος, δεν τα κάνεις αυτά τα πράγματα. Θέλει στήριξη ψυχολογικά, είναι άρρωστος στο μυαλό...». Μ' αυτά τα λόγια, ο παππούς της 4χρονης στα Τρίκαλα που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της, αστυνομικό στο επάγγελμα, σχολίασε τον εφιάλτη που βιώνει η οικογένειά του με τον 29χρονο πρώην γαμπρό του.

Ο Αριστείδης Μούσιος μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αποκάλυψε ότι η μικρή είχε εκμυστηρευτεί στη γιαγιά της ότι κάποιες φορές, δεν ήθελε να πάει στον πατέρα της, ο οποίος την έπαιρνε για Σαββατοκύριακο, μιας και οι γονείς ήταν σε διάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από την απολογία του ενώπιον του ανακριτή στα Τρίκαλα, ο 29χρονος αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο αστυνομικός μίλησε για μία σκευωρία που έχει στηθεί από την πρώην σύζυγο του και το περιβάλλον της.

«Μεταξύ τους υπήρχαν εντάσεις, το είχαν διαλύσει το μαγαζί πριν χιλιάδες χρόνια…είχανε σκορπίσει, όταν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν δεν μπορούν να τα βρούνε τα χαλάνε», δήλωσε ο παππούς της 4χρονης. Και συνέχισε για τα σημάδια στο κορμί της κόρης του και μητέρας της 4χρονης «ακριβώς δεν μου το είχε πει, αλλά είχα δει σημάδια πάνω της από χτυπήματα, μελανά σημάδια, η μικρή (η κόρη μου) δεν είχε πει μαζί μου τίποτα, τα έλεγε στη μανά της και η μάνα, μου τα έλεγε».

«Εν τω μεταξύ την έβλεπα με σημάδια μελανά, στην πλάτη, στη γάμπα, το σώμα ήταν μελανό», πρόσθεσε. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν παρατήρησε κάτι στην εγγονή του «όχι στο εγγόνι μου. Όταν το έβλεπα εγώ δεν είχα δει ποτέ μου τέτοια πράγματα, το έπαιρνε για ένα Σαββατοκύριακο και το έφερνε πάλι».

Για την ψυχολογική κατάσταση της 4χρονης δήλωσε «να σας πω την αλήθεια εγώ δεν είμαι μαζί τους για να ξέρω, για να το βλέπω, αλλά μία φορά μου είχε πει η γιαγιά της, είναι φορές φορές που δεν θέλει να πάει στον πατέρα της». «Για εμένα προσωπικά είναι άρρωστος στο μυαλό και θέλει στήριξη ψυχολογικά, κανείς άνθρωπος δεν φτάνει εκεί άμα δεν είναι άρρωστος», κατέληξε. Οι δικηγόροι και των δύο πλευρών ανέφεραν πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA