Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονη βροχόπτωση στην Αττική τις τελευταίες ώρες με την Τροχαία να ενημερώνει ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε πολλούς κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου.

Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

  • στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Συγγρού
  • στην Πέτρου Ράλλη από την οδό Αγ. Αννης στο ρεύμα προς Λ. Κηφισού
  • στον παράδρομο της Λ.Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιώς από το ύψος της Λ. Γ..Παπανδρέου

Παράλληλα συγκέντρωση υδάτων και προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται και στην Αθηνών-Κορίνθου, στην Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου, όπως και μετά την Ιερά Οδό. 

Ακόμη, συμφόρηση λόγω της ισχυρής νεροποντής σημειώνεται στην Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Νίκαια. Οι περιοχές που φαίνεται να έχουν πληγεί περισσότερο μέχρι στιγμής είναι το Μοσχάτο, η Καλλιθέα και ο Ταύρος, απ’ όπου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 32 κλήσεις, μέχρι λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ.

Η πρόγνωση του καιρού

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπου ισχυρές προβλέπονται στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι οποίες από τις προμεσημβρινές ώρες σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Το βράδυ τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις προμεσημβρινές ώρες σταδιακά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.  Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και το απόγευμα στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA